Fenntartható marketing - szubjektíven

Amikor kommentel egy dühös ember

A közösségi médián keresztül nem csak mi teremthetünk kapcsolatot a célközönségünkkel – a legkülönbözőbb okból mérges emberek is kapcsolatot teremthetnek velünk. Előfordul, hogy elégedetlen vásárlónk tesz panaszt nyilvánosan – és indulatosan -, de az sem ritka, hogy csak úgy jól megmondja nekünk a véleményét valaki, akivel tulajdonképpen még soha nem találkoztunk. Tanulmányok szólnak arról, hogy… Tovább »

30 másodperc? Két perc? Hat perc?

Néhány napja olvastam egy cikket arról, hogy milyen hosszúra érdemes tervezni egy videóposztot, vagy -hirdetést. Szó volt róla, hogy az ideális hosszúság függ attól is, melyik csatornán akarjuk terjeszteni a tartalmat – a YouTube-on általában ráérősebbek az emberek, míg a Facebookon csak 1-2 percre tudnak rápillantani a telefonjukra, két megálló között, a metrón vagy a… Tovább »

Mit posztolj, ha kisvállalkozás vagy?

Az a fontos, hogy ne csak értékesíts. A közösségi felületeken közösségi élet folyik, s bár te a kisvállalkozásodat népszerűsíted a céges oldaladon, a célközönséged érdeklődését kell szem előtt tartanod, amikor tartalmat osztasz meg. Mindenképpen jelenjen meg a termék vagy szolgáltatás, amivel foglalkozol, de ha csak értékesítési célú posztokat töltesz fel, kihagyod a közösségi média nagy-nagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!